Community X.

Connect with other creators, share ideas, give feedback and get the latest product updates.

Editor X

Design your boldest creations.

Jul 27

Slider & Dynamic content problems

Hi!


First thing I have a problem with is slider. So, I am trying to make a slider from a layouter with team photos and underneath a team member name, for a website I am making for a client. I was inspired by Amber Vittoria's design class where she makes slider similar to this.

I made a layouter with slider functionality, and put an image and text in an item.

With the visible scrollbar, there is no problem, I can easily scroll horizontally on preview.

But when I make the scrollbar invisible, it doesn't scroll at all on the preview, or live, it is just static (on mobile it works though, desktop not). How can I solve this, any ideas?


Second thing is dynamic content. I have dynamic page with items list, and item detail page. I have filled it with my content, synchronized sandbox to live. The problem is, the dynamic content is visible on preview, but it doesn't show on live page. Any thoughts about this, please?


Thank you, Hana



1
Best Answer
Jul 28

Hi Hana,


For your first question: have you tried scrolling horizontally? Most trackpads allow that feature. Also, if you include a screenshot it'll be easier to help you troubleshoot the issue you're experiencing.


For the second question: are you sure you synced sandbox to live? You can check by toggling the database from the content manager, or editing it directly from your Wix dashboard. The only other thing I can think of is that you haven't published the site with the new changes that include the database connections.




Thank you for your response, Ezra. Regarding the slider, you are right, it functions when scrolling horizontally with trackpad. But I find this functionality weird as I am, as any other user as well, used to drag this kind of horizontal sliders.. Regarding the second one, yes 100% sure I did synced sandbox to live! I tried it once again now. And then published. Maybe it is slow loading issue? No idea. Hope it will work out by itself. Thanks nonetheless!